Welkom bij Van der Zee

Assistent chef slager nieuwe HANOS (Doetinchem)

Heb jij passie voor vers vlees? Krijg jij energie van klantcontact én weet je wat het betekent om verantwoordelijkheid te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze nieuw te openen slagerij bij HANOS Doetinchem zoeken wij een Assistent Chef Slager die het team komt versterken.

Om goed van start te kunnen gaan, word je in de eerste periode ingewerkt op onze vestiging in Apeldoorn. Daar maak je kennis met onze werkwijze, collega’s en de ambachtelijke aanpak van Van der Zee. Begin volgend jaar stap je over naar de gloednieuwe vestiging in Doetinchem, waar jij als ervaren kracht meebouwt aan een succesvol team.

Wat ga je doen?

Als Assistent Chef Slager ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de slagerij. Je zorgt ervoor dat het team goed draait, bewaakt de planning en springt zelf bij waar nodig.

  • Je begeleidt en motiveert collega’s tijdens hun werk
  • Je zorgt voor een nette en verzorgde winkel waar klanten graag terugkomen
  • Je helpt mee aan een aantrekkelijke, commerciële presentatie van onze producten
  • Je adviseert klanten en deelt jouw kennis over vlees en bereiding
  • Je draagt bij aan een goede werksfeer en leidt collega’s op in het vak

Een afwisselende functie waarin je leidinggeeft, meewerkt én het verschil maakt voor klant en team.

Wat bieden wij jou?

  • Werken met uitsluitend vlees van topkwaliteit
  • Een professioneel én gezellig team van vakmensen
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Slagersbedrijf
  • Extra toeslagen voor werken in de avond of op zondag
  • Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie én binnen de HANOS-groep
  • Een fulltime dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een passie voor vlees en het slagersambacht
  • Ervaring als slager is een pré
  • Je hebt minimaal een vakopleiding of relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt een MBO-diploma niveau 2 (bijvoorbeeld Slagersvakopleiding of Zelfstandig Werkend Kok)
  • Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent klantgericht, flexibel, enthousiast en hebt een echte hands-on mentaliteit
  • Je bent beschikbaar op wisselende dagen, ook op zaterdag en af en toe tijdens een koopavond

Waarom werken bij ons?

Je komt terecht in een betrokken en ambachtelijke werkomgeving met ruimte voor jouw ideeën en vakmanschap. Samen zorgen we voor kwaliteit, service én groei.

Heb jij zin om deze uitdaging aan te pakken?  Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@vanderzee.nl. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Bart de Jong door te mailen naar bartdejong@hanos.nl of te bellen naar : 06-52343095

Wie zijn wij?

Van der Zee is de ambachtelijke slager van HANOS. Sinds 1925 hebben wij een rijke historie in het slagersambacht opgebouwd en nog steeds staan wij garant voor de mooiste vleesproducten. Naast een gastronomisch en professioneel assortiment vers vlees, is er een uitgebreid en uniek aanbod in internationale vleeswaren, convenience food en authentieke producten uit eigen worstmakerij.

Het verhaal achter het vlees staat voorop. Hierbij wordt gekeken naar kwaliteit, dierenwelzijn, herkomst en exclusiviteit. De specialisten van Van der Zee struinen de hele wereld af om op basis van die kernwaarden de beste producenten te selecteren. Natuurlijk wordt hierbij de eigen regio niet vergeten, met bijvoorbeeld het eigen Regiorunderen concept en andere streekproducten.

terug naar boven