Welkom bij Van der Zee

Vleeswaren

In onze worstmakerij bereiden wij heerlijke vleeswaren. Onze vleeswaren zijn te verdelen in:

  • enkelvoudige soorten, zoals pastrami, divese hammen, gebraden fricandeau, bacons, nagelhout en hoeveham.
  • samengestelde soorten, zoals gebraden gehakt, gebraden kipfilet, grillworst en diverse BBQ worsten.

Diverse vleeswaren voorzien we voor het koken of braden van kruidenmelanges, zoals onze ham, boterhamworst, kipfilet, rollade en casselerrib. Spek bereiden we op verschillende manieren; gezouten, gedroogd, gerookt, gekookt of gebraden. U proeft altijd het ambacht terug in de smaak. Wat dacht u van onze aspergeham, niet te ontbreken in de lente!

Ook bereiden we de heerlijkste minihammetjes, die zowel dikker gesneden en verwarmd als beenham voor het hoofdgerecht zijn in te zetten, of dun gesneden op een charcuterieplateau. Ook zijn onze minihammetjes lekker op een broodje voor het lunchgerecht. De hammetjes worden volgens authentiek recept bereid uit de dikke lende, één van de lekkerste en zachtste delen van het varken. Op het hammetje blijft een dun vetrandje aanwezig dat tijdens de bereiding voor extra smaak zorgt. Daarna wordt de ham op lage temperatuur in de hete lucht gegaard. Het vlees van dit hammetje is daardoor zeer mals en sappig.

Een greep uit het assortiment van onze worstmakerij:

terug naar boven