Welkom bij Van der Zee

Worstmakerij

In onze eigen worstmakerij ontwikkelt ons productontwikkelingsteam veel specialiteiten. Hierdoor zijn we in staat unieke wensen uit te voeren. De producten zijn alleen via HANOS en Distrivers verkrijgbaar. Veel van deze specialiteiten maken we nog volgens de authentieke recepturen.

Elke regio heeft weer andere voorkeuren qua smaakbeleving. In het noorden van ons land moet de leverworst bijvoorbeeld snijdbaar zijn. Wij maken voor deze regio qua consistentie en smaak een typisch noordelijke leverworst variant. Half smeer- en snijdbaar, met grove stukken varkenslever en een nadrukkelijke kruidnagelsmaak.

Een ander voorbeeld is de droge worst. De Drentse variant is een lange worst, met behoorlijk wat kruidnagel en zwarte peper. De ‘Grunninger’ worst is wat zwaarder en groter, met nog meer kruidnagel en peper.

Van de mediterrano ontwikkelen wij minstens elk jaar een nieuwe verrassende smaak. De mediterrano wordt minimaal drie weken in onze geconditioneerde droogkamers gedroogd. Kom onze verschillende varianten ook proeven bij onze slagerijen!  


Mini-mediterrano
met walnoot

mini-mediterrano-met-walnoot


Mini-mediterrano Cerveza
met bier bereid

mini-mediterrano-cerveza-met-bier-bereid

Mini-mediterrano
met tomaat en basilicum

mini-mediterrano-met-tomaat-en-basiclicum


Mini-mediterrano Arabica
met koffiebonen op smaak gebracht

mini-mediterrano-arabica-met-koffiebonen-op-smaak-gebracht


Mini-mediterrano
met venkel

terug naar boven