Welkom bij Van der Zee

Convenience

In onze worstmakerij maken we onder andere de lekkerste gegaarde spareribs en gehaktballen in vele soorten en maten. De beste gehaktballen ontstaan bij de juiste selectie van vlees.

Onze productontwikkelaars hebben in juni 2019 met de ‘Vlega-gehaktbal’ de cross over challenge award gewonnen. De wedstrijd daagt regionale ondernemers uit tot innovatieve samenwerkingen.

Het vlees is afkomstig van de Nederlandse dubbeldoel koe en het Gaasterlander Kruidenvarken. De veldboon wordt geteeld en verwerkt door agrariër Geert Lindenhols.

Ook hebben we veel langzaam gegaarde specialiteiten in ons assortiment zoals procureur, buikspek, oerhammetje, bourgondisch kluifje, lamsrack, (kalfs)sucade, vitello, brisket en rundershort rib. De meeste specialiteiten zijn licht gepekeld. Door de sous-vide bereiding en verpakking kan regenereren op diverse manieren: zowel in de (stoom)oven, in een pan als in een waterbad.

Voor onze klanten in verpleeg- en ziekenhuizen snijden onze slagers onder andere: sukadelapjes, runderlappen en varkensprocureur, die wij vervolgens garen in onze worstmakerij.   

terug naar boven