Welkom bij Van der Zee
Runderrouleau
Snel naar recept
Notities
Bij de bereiding van runderrouleau wordt mals rundvlees omhuld met smaakvolle vullingen en langzaam gegaard voor een verrukkelijk smaak.
Ingrediënten
- runderrouleau met truffel (verkrijgbaar bij de HANOS)
- runderrouleau met pesto (verkrijgbaar bij de HANOS)
- peper
- geklaarde boter
- zout
Instructies
- Bak de rouleau rondom aan in geklaarde boter en voeg tijdens het bakken zout en peper toe.
- Plaats de rouleau in een ovenschaal en zet deze in een voorverwarmde oven op 160°C.
- Gaar door totdat de rouleau een kerntemperatuur van 52-54°C heeft bereikt.
- Tijdens het garen regelmatig arroseren met het bakvocht om de rouleau heerlijk sappig en mals te houden.
© 2025 Auteursrecht Ambachtelijke Slager van der Zee
Volg ons ook op: