Welkom bij Van der Zee

Chef slager (40-43 uur) – HANOS Apeldoorn

Zet jouw mes vaardigheid en teamspirit in als Chef Slager bij de Hanos in Apeldoorn

Ben jij een echte vakman met liefde voor vlees én leidinggeven? Wil jij bouwen aan een team en een vestiging waar kwaliteit, klantbeleving en ambacht centraal staan? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als Chef Slager geef je dagelijks leiding aan het team en ben jij het gezicht van de slagerij. Je zorgt voor een gastvrije winkel, inspireert collega’s met jouw kennis van vlees én bewaakt de kwaliteit van het assortiment.

  • Je coacht en motiveert het team op de werkvloer
  • Je zorgt voor een nette, commerciële winkel waar klanten graag terugkomen
  • Je stuurt op resultaat: van klanttevredenheid tot omzet en kosten
  • Je bewaakt processen, kwaliteit en hygiëne volgens HACCP-normen
  • Je bent de spil tussen commercie, productie en jouw team
  • Je bent aanspreekpunt voor klanten, leveranciers én collega’s
  • Een veelzijdige rol voor een echte teamleider die van aanpakken weet.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde vakopleiding tot slager en/of ruime ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt leiderschapskwaliteiten en weet teams te motiveren
  • Je hebt oog voor zowel commercie als kwaliteit
  • Je denkt in kansen en hebt ervaring met kostenbeheersing en resultaatgericht werken
  • Je bent een teamspeler die ook zelf de handen uit de mouwen steekt
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in avonden en weekenden
  • Je bent klantgericht, gastvrij en communicatief sterk
  • Je bent beschikbaar voor een 40/43 uur werkweek

Wat bieden wij jou?

  • Werken met enkel vlees van topkwaliteit
  • Een professioneel én gezellig team van trotse vakmensen
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor het Slagersbedrijf
  • Tot 50% extra loon voor avond- en zondagdiensten
  • Koude toeslag bij werken in gekoelde ruimtes
  • Korting op het assortiment van HANOS
  • Flexibele planning per week
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden binnen de HANOS-groep
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren

Over ons

Van der Zee is de ambachtelijke slager van HANOS. Sinds 1925 hebben wij een rijke historie in het slagersambacht opgebouwd en nog steeds staan wij garant voor de mooiste vleesproducten. Naast een gastronomisch en professioneel assortiment vers vlees, is er een uitgebreid en uniek aanbod in internationale vleeswaren, convenience food en authentieke producten uit eigen Worstmakerij.

Het verhaal achter het vlees staat voorop. Hierbij wordt gekeken naar kwaliteit, dierenwelzijn, herkomst en exclusiviteit. De specialisten van Van der Zee struinen de hele wereld af om op basis van die kernwaarden de beste producenten te selecteren. Natuurlijk wordt hierbij de eigen regio niet vergeten, met bijvoorbeeld het eigen Regiorunderen concept en andere streekproducten.

Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@vanderzee.nl. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Henk van Enk door te bellen naar 06-42808705

terug naar boven