Welkom bij Van der Zee
Leerling Slager (38 uur) – Nijmegen
Heb jij interesse in het slagersvak en wil je het ambacht écht leren van ervaren vakmensen? Ben je gemotiveerd, leergierig en werk je graag met kwaliteitsproducten? Dan is deze leerplek bij HANOS Nijmegen een mooie kans voor jou!
Bij ons krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot vakbekwaam slager. Je staat er niet alleen voor: wij begeleiden je intensief en bieden je de kans om een erkende opleiding te volgen terwijl je werkt.
Wat ga je doen?
Als Leerling Slager leer je stap voor stap het vak in de praktijk. Je werkt mee in onze slagerij en wordt begeleid door ervaren collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten dagelijks kunnen rekenen op vlees van topkwaliteit.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
- Meewerken in de slagerij en het leren verwerken van verschillende soorten vlees
- Orders klaarzetten voor onze klanten
- Helpen bij het netjes en aantrekkelijk presenteren van de producten
- Ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden in de winkel
Alles wat je nog niet kunt, leren we je. Enthousiasme en inzet zijn daarbij het belangrijkst.
Opleiding en begeleiding
Om jou goed op te leiden, bieden wij de mogelijkheid om de opleiding Mesvaardig Slager te volgen. Deze opleiding duurt 2 jaar en bestaat uit een aantal praktische en theoretische modules. De lessen vinden om de 14 dagen plaats op locatie of in Twello.
Wat bieden wij jou?
- Een leerplek waarin je wordt opgeleid tot vakbekwaam slager
- De mogelijkheid om de opleiding Mesvaardig Slager te volgen
- Werken met vlees van topkwaliteit
- Begeleiding door een professioneel en enthousiast team van vakmensen
- Uitzicht op een vast dienstverband
- Doorgroeimogelijkheden binnen HANOS
Wie ben jij?
Wij zoeken geen ervaren slager, maar iemand die het vak wil leren:
- Je hebt interesse in horeca en het ambacht van vlees
- Je bent leergierig, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen
- Je werkt graag samen en durft vragen te stellen
- Een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 2) is een pré
- Je bent af en toe beschikbaar voor koopavonden (donderdag/vrijdag) en zaterdagen
Enthousiast?
Wil jij het slagersvak van de basis af aan leren en werken bij een organisatie waar vakmanschap en kwaliteit centraal staan? Dan maken we graag kennis met je!
Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@vanderzee.nl .Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar: Ercan Goktas +31 (0) 24-3717965.
Wie zijn wij?
Van der Zee is de ambachtelijke slager van HANOS. Sinds 1925 hebben wij een rijke historie in het slagersambacht opgebouwd en nog steeds staan wij garant voor de mooiste vleesproducten. Naast een gastronomisch en professioneel assortiment vers vlees, is er een uitgebreid en uniek aanbod in internationale vleeswaren, convenience food en authentieke producten uit eigen worstmakerij.
Het verhaal achter het vlees staat voorop. Hierbij wordt gekeken naar kwaliteit, dierenwelzijn, herkomst en exclusiviteit. De specialisten van Van der Zee struinen de hele wereld af om op basis van die kernwaarden de beste producenten te selecteren. Natuurlijk wordt hierbij de eigen regio niet vergeten, met bijvoorbeeld het eigen Regiorunderen concept en andere streekproducten.

Volg ons ook op: