Welkom bij Van der Zee

‘De slagerij met het beste winkelbeeld’ van 2019

Bij Van der Zee zijn wij in 2016 gestart met de wedstrijd ‘De slagerij met het beste winkelbeeld’ onder onze slagerijen in de Hanos vestigingen. De winnaar krijgt een wisselbeker en mag met het hele team uit eten. De slagerijen worden beoordeeld op verschillende punten door de jury, welke bestaat uit Albert Ensing (directeur Van der Zee), Jack Loermans (Rayonmanager Van der Zee), een leverancier en een mystery guest. Er wordt beoordeeld op punten als: productpresentatie, uitstraling medewerkers, diversiteit van het assortiment, orde en netheid, sfeer en aankleding en juiste signing in de winkel.

Afgelopen week is de winnaar van 2019 verrast met een bezoek van de jury. Filiaal Eindhoven is als beste uit de beoordeling gekomen met een score van 192 punten en mag zich ‘De slagerij met het beste winkelbeeld’ van 2019 noemen!

Er is gesproken met een aantal medewerkers van de slagerij en zij waren allen blij verrast en hadden niet verwacht dat zij de wedstrijd zouden winnen. Het gehele jaar door zijn ze in Eindhoven bezig om de winkel op orde te houden door schappen goed gevuld te houden en te zorgen voor een nette presentatie van de producten. Met klanten wordt er goed contact gelegd en ze worden geholpen waar nodig. Het is de normale gang van zaken. In de decembermaand draagt iedereen nog een extra steentje bij, gezien dit dé belangrijkste maand is en ze alles er graag tip top bij willen hebben liggen.

Als tip voor de collega slagerijen geven ze graag mee: ‘Begin op tijd, hoe eerder hoe beter. En zorg ervoor dat de winkel te allen tijde netjes en verzorgd is!’

De tweede plaats is gegaan naar filiaal Apeldoorn met 178 punten en de derde plaats was voor filiaal Nijmegen met 176 punten.


terug naar boven