Welkom bij Van der Zee

Nieuw vleesconcept: Canadian ‘Heritage Angus’ Beef

Ambachtelijke slager Van der Zee introduceert een nieuw vleesconcept van uitzonderlijke kwaliteit; Canadian Heritage Angus Beef. Dit vlees komt, zoals de naam al zegt, uit Canada, afkomstig van Black en Red Angus runderen. Slechts acht ranchhouders verspreid over de regio Alberta in Canada wijden zich aan deze extensieve vorm van veehouderij. De runderen worden onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden gehouden in één van de meest gezonde streken van onze wereld.

Onder toezicht van de Canadian Food Inspection Agency (CFIA) worden alle Heritage Angus runderen verwerkt. De CFIA bewaakt de productie, het protocol en de procedure. Hierdoor kan er gegarandeerd worden dat Angus beef van ’s werelds hoogste kwaliteit is met een heerlijke smaak, meer tederheid en een betere textuur.

Het traditionele vakmanschap zorgt tevens voor een hoge kwaliteitsstandaard waardoor dit vlees te herleiden is van weide tot bord. De runderen zijn maximaal 30 maanden oud en worden grootgebracht met uitsluitend natuurlijke voeding zonder antibiotica, hormonen of steroïden. De zorg en aandacht voor de voeding van de runderen draagt bij aan de stevige spieren, een delicate marmering en gelaagdheid van smaken welke uniek zijn voor het Heritage Angus vlees.

Vanaf maandag 2 maart exclusief verkrijgbaar bij uw ambachtelijke slager Van der Zee in alle HANOS vestigingen.

terug naar boven