Welkom bij Van der Zee

Sous-vide voor een perfecte cuisson!

Van der Zee, de ambachtelijke slager van HANOS, komt met een nieuwe exclusieve productlijn: sous-vide gegaarde producten van top kwaliteit. De sous-vide techniek heeft onze nieuwe partner Daily Fresh Food ontwikkeld tot een uniek en onderscheidend slow-cooking concept! Deze techniek is uit menig keuken al niet meer weg te denken. De producten hebben een lange houdbaarheid zonder toepassing van allerlei toevoegingen.

De producten worden, eventueel verrijkt met kruiden en specerijen, sous-vide gegaard op lage temperatuur voor een perfecte cuisson. De finishing touch is en blijft aan u! Er kan een eigen signatuur aan het vlees gegeven worden door het te bakken/grillen of het kort op de barbecue te leggen, voeg eventueel wat zout en peper toe naar smaak en het is klaar om te serveren!

De voordelen van de sous-vide gegaarde producten:

  • tijdswinst en minder uur inzet in de keuken
  • optimale kleur en textuur
  • intense smaak
  • vitamines, smaak en sappen blijven in grote mate aanwezig
  • langere houdbaarheid en perfecte kwaliteit

Met het sous-vide concept van Van der Zee kan iedere chef zeker een efficiëntie-slag maken zonder aan authenticiteit in te leveren. Er wordt ingespeeld op het moment dat de gast het vraagt. Of de sous-vide gegaarde producten nu gebruikt worden voor de a la carte, lunch of catering, met deze range producten kunnen er in een handomdraai verschillende gerechten op tafel worden gezet! Ook is er een assortiment aan gevogelte en groentes te vinden op het versplein van HANOS.

Inspirerende recepten? Ga dan naar Foodxperience.com

terug naar boven