Welkom bij Van der Zee

Canadian Heritage Angus Beef

Het vlees van Canadian Heritage Angus Beef is afkomstig van Black en Red Angus runderen van maximaal 30 maanden oud. In Zuidwest-Canada wijden slechts acht ranchhouders zich aan deze extensieve vorm van veehouderij. De Black en Red Angus runderen leven in één van de meest gezonde streken van onze wereld.

De Canadian Food Inspection Agency (CFIA) houdt toezicht op de productie, het protocol en de procedure rondom de verwerking van de Black en Red Angus runderen. Hierdoor is er garantie dat de Angus beef van ’s werelds beste kwaliteit is. Daarom is dit vlees zacht van smaak en heeft het vlees een betere textuur.

Het vee wordt grootgebracht met uitsluitend natuurlijke voeding zonder antibiotica, hormonen of steroïden. De zorg en aandacht voor de voeding van de runderen draagt bij aan de stevige spieren, een delicate marmering en gelaagdheid van smaken welke uniek zijn voor het Heritage Angus vlees.

Momenteel grazen duizenden gecertificeerde Canadese Angus-koeien op vers, groen grasland op de Canadese prairies. Voor elk dier worden nauwgezette gegevens bijgehouden, waaronder geboortegegevens, ouderschap en voedingsprogramma’s. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste elektronische trackingstechnologie is alles wat er gedaan wordt traceerbaar en verifieerbaar naar de kudde van oorsprong. Alle Canadian Heritage Angus Beef producten scoren consequent AAA of Prime kwaliteit.


Masterclass Canadian Heritage

19 juni 2023

Scroll voor de foto’s van 20 juni verder naar beneden.

Masterclass Canadian Heritage

20 juni 2023

terug naar boven