Welkom bij Van der Zee

Joviander

Met het Joviander vleesconcept biedt Van der Zee een eigenzinnig product van Hollandse bodem. De smaakbeleving van het vlees is uniek in die zin dat het het beste van kalfsvlees en rundvlees combineert. Heerlijk mals, maar toch sappig en met een mooie bite.

Kalfsvlees van Nederlandse bodem met oog voor het dier

De Joviander kalveren worden in Nederland geboren en gehouden. De hele keten van voerbedrijven, tot veehouders en vleesbedrijven wordt geborgd door een speciaal opgericht kwaliteitssysteem. Zo is er in de huisvestiging ruim aandacht voor bewegingsruimte, lichthoeveelheid, aanvoer van frisse lucht en voldoende drinkgelegenheid. Alles om het dierenwelzijn te bevorderen.

De kalveren krijgen eerst voldoende biest te drinken, wat vervolgens vervangen wordt door vast voer. Na enkele weken wordt de melk gefaseerd vervangen door water en bestaat het ruwvoer uit een uitgebalanceerde samenstelling, met onder andere mais samengesteld meergranenmengsel, vezelrijk stro en hooi.

Zo onderscheidt Joviander zich als kalfsvlees door een bijzondere smaakervaring, maar ook met een sterk verhaal achter het vlees. Een bewuste keuze voor elke gast.

terug naar boven