Welkom bij Van der Zee

Nieuw-Zeelands Lam

Vanuit Nieuw-Zeeland, de grootste producent van lams- en schapenvlees ter wereld, importeren wij een compleet assortiment vers en bevroren lamsvlees. De lammeren leven in Nieuw-Zeeland op grote uitgestrekte heuvelachtige vlaktes. Doordat de lammeren uitsluitend buiten in alle vrijheid en rust opgroeien, is het vlees van uitzonderlijke en constante kwaliteit. Zacht met een bijzondere, intense smaak. De lammeren worden hier volledig op natuurlijke wijze grootgebracht. Zij grazen op open velden en hun voederrantsoen bestaat uitsluitend uit het gras van de weilanden en is gegarandeerd vrij van kunstmatige toevoegingen.

De unieke smaak van lamsvlees uit Nieuw-Zeeland maakt het geliefd over de hele wereld. De herkenbare smaak en de fijne structuur van het vlees – de malsheid – zijn het resultaat van onder meer het ras (de Texelaar), de voeding en de slachtleeftijd. Het productiesysteem van de lammeren is gebaseerd op het principe van het leveren van een puur en natuurlijk product. Het vlees is mager en rijk aan waardevolle voedingsstoffen.

Het hele jaar door kan dit vlees het menu van elk restaurant verrijken. Dit lamsvlees is rijk aan waardevolle voedingsstoffen, heeft een herkenbare smaak en een fijne structuur. Bij uitstek geschikt om te grillen, te braden of te stoven en prima te bereiden met verse kruiden, zoals tijm, marjolein en oregano. Of het nu gaat om lamshaas, bout, filet, dikke lende, schenkel, zadel, haas, schouder, loins of frenched racks. Voor alle onderdelen van het lam kunt u bij ons terecht.

terug naar boven