Welkom bij Van der Zee

Vega(n)

Plantaardige alternatieven voor vlees zijn steeds vaker op het bord te vinden, ook in restaurants. Vanuit onze ervaring met vlees en horeca, zijn wij op zoek gegaan naar de alternatieven voor onze vleesproducten. Een assortiment waar we achter staan en misschien nog wel kritischer beoordelen dan de al strenge selectie van ons vlees. Bijvoorbeeld door te kijken naar structuur, de toepassingsmogelijkheden en smaakervaring in gerechten, maar ook de voedingswaarden.

Zo kan uw gast blijven genieten van een heerlijke smaakbeleving en voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, ook op een dag zonder vlees.

Van der Zee Vegan

100% plantaardig

Als slagers houden we natuurlijk van vlees, maar we zijn ons ook bewust van de ontwikkelingen rondom minder vlees en plantaardige alternatieven. Daarom hebben wij een assortiment samengesteld met 100% plantaardige producten.

Bij onze zoektocht naar plantaardige alternatieven houden we rekening met een verrassende smaakbeleving, duurzaamheid en gezondheid. Zo bevatten de plantaardige producten van ons eigen merk geen soja waar ontbossing voor plaats moet vinden, maar soja dat lokaal geproduceerd is in Oostenrijk. Als de soja geoogst is, ondersteunt dit weer de volgende oogst. Onze producten zijn vrij van GMO, chemicaliën en palmolie. Naast 100% plantaardig, bevatten onze producten natuurlijke ingrediënten en zijn ze rijk aan vitamine B12 en D. Ook vinden we het belangrijk dat deze producten laag in verzadigde vetzuren zijn. Dit in combinatie met een lekkere smaak en fijne structuur bieden wij met ons plantaardige assortiment een echte aanvulling op uw kaart!

Van der Zee Vegan

Van der Zee Vegan

Van der Zee Vegan assortiment

Vega(n) broodbeleg

Met het assortiment vega(n) broodbeleg is er een mooie variatie producten voor bijvoorbeeld op brood of in salades.

Het alternatief voor vleeswaren

Ondanks dat het broodbeleg geen vlees bevat, is het wel een bron van eiwitten, vitamine B12 en ijzer. Oftewel, een mooi alternatief voor een bord zonder vlees. Het broodbeleg wordt geleverd in portie packs. Ideaal om ook kleine hoeveelheden te kunnen serveren bij een ontbijt of lunch.

Voor meer info kunt u terecht bij de slager in uw HANOS-vestiging.

Redefine Meat

Redefine Meat is één van de pioniers in plantaardige producten voor de horeca en gelooft in een nieuw alternatief voor vlees: New Meat. Een assortiment 100% plantaardige producten, met vleesachtige structuur en smaakbeleving.

Met producten van pulled pork, tot sappige burgers en kebab, heeft Redefine Meat een alternatief voor elke kaart.

terug naar boven