Welkom bij Van der Zee
Samenwerking met sterrenchef Dennis van den Beld
Graag stellen wij aan u voor ‘Dennis van den Beld’, sterrenchef bij Landgoed Hotel Het Roode Koper. Een zeer ambitieuze en een trotse chef! Zo heeft Dennis afgelopen jaar de kookwedstrijd ‘De Gouden Koksmuts’ op de Horecava samen met zijn team gewonnen. Dennis omschrijft zijn stijl van koken als ‘klassiek met persoonlijke accenten’. Hij kookt op een eerlijke en pure wijze, waarbij de ingrediënten herkenbaar zijn op het bord.
Voor Van der Zee zal Dennis columns schrijven waarin hij zijn kennis en het verhaal achter ons vlees met u zal delen. Ook kunt u jaarlijks een aantal recepten (met instructievideo) verwachten met bereidingstips van Dennis. Houd daarom vooral onze social media en website goed in de gaten!
Afgelopen week heeft Dennis Beef Wellington gemaakt van een stuk ossenhaas van Van der Zee. Bent u benieuwd naar het recept? Klik dan op de button hieronder.

Volg ons ook op: